AKAL....nikmat ALLAH yang tiada tandingan...Subhanallah

.:~~~ Akal mempertahankan barang yang pahit tapi manis akibatnya, nafsu mempertahankan barang yang manis tapi pahit akibatnya ~~~:.

Monday, April 4, 2011

Alhamdulillah...





Assalamualaikum rakanku diluar sana...

Alhamdulillah & Terima Kasih kerana sudi melewati laman blogku ini.

Ini lah kali pertama aku mencipta blogku sendiri...Bayangkan lah, nama je major in IT belajo bertahun-tahun tapi hempeh bab-bab "create" blog. Tapi...disaat ini, tika ini aku membuktikan keupayaan aku dalam membina laman blog ku sendiri dengan berbantukan tunjuk ajar, nasihat + contoh-contoh yang diberi dari rakan + sepupu ku. Walaupown tak seberapa tapi aku bangga kerana ia adalah hasil berkat usahaku menyengkang mata walaupun katil dan bantal dah melambai-lambau suroh tido...hebat tak den? hehehe...ala...bukan selalu pown orang puji den. Andai ada tersalah kata terkasar bahasa...ku mohon sejuta kemaafan seikhlas hati uols. Syuqran!

::azlinazlizan::








4 comments:

Ain bintu Amir said...

pheeewwwwwwiiiiitttttt!
da ade blog la orang tu..heheheh
akak kene tambah ruangan Follower so dat org leh follow akak k =)

Ain bintu Amir said...

alamak, lambat loading kot page ni tadi.
awal2 masok tadi tak perasan plak dah ade ruangan Follower kat atas kanan ek. hahahaha

ok2, kite nk click jap =)

azlinzainalabidin said...

Jeng! Jeng! Jeng! Witwitttttttt...hahaha...hebat x akak ko nie? Betol lah kate Laksamana Cheng Ho "Practice Make Perfect"...smpai pg td bangun lewat disbbkan create blog, seb bek x meroh maser flash tdik(T_T) huhuhu...dak noen, kiter ade blog lagik satu tp khas utk wanita & suri rumah. Nti kite blog k! TQ sal support akak & jd follower akak hehehe muah3!!!

Ain bintu Amir said...

heheheheh..
hebat2!! sorry la kak tak menyempat nk ajar akak wat blog. tp tak susah kan?? hehe =)
yup2, practice make perfecto! =D

hokeng, nnti bgtau link blog tu kay :)